Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χρήστος Αναστασόπουλος: «Να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει!»

Δημοφιλή

Στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα και να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για άνοδο, βρίσκεται ο Χρήστος Αναστασόπουλος. Ο Έλληνας εξτρέμ άφησε την Αθήνα για τον Δικέφαλο και μιλά στη FORZA για τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου, αλλά και για τα όσα έχει συναντήσει στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ.

Πως πήρες την απόφαση να ενταχθείς στον ΠΑΟΚ;

«Για εμένα ήταν αρκετά εύκολη η απόφαση. Ασχολούμαι χρόνια με το ποδόσφαιρο Σάλας, κι αγωνιζόμουν στην Αθήνα και την πρώτη Εθνική κατηγορία. Όταν έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ φτιάχνει το δικό του τμήμα, είχαμε επικοινωνία με τον κόουτς, και αποφάσισα να ενταχθώ στον σύλλογο».

Τι διαφορές συναντάς σε σχέση με την πρώτη κατηγορία που αγωνιζόσουν;

«Σε καμία περίπτωση δεν το είδα σαν υποβάθμιση. Όλοι είμαστε στην ομάδα για τον ίδιο σκοπό, να ανεβάζουμε τον ΠΑΟΚ κατηγορία. Πάνω- κάτω το επίπεδο είναι παρόμοιο στις δύο κατηγορίες, στην πρώτη έχει κάποιες καλύτερες ομάδες και το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Εδώ στην ομάδα, όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο».

Πως βλέπεις το επίπεδο της ομάδας, με δεδομένο ότι αρκετοί συμπαίκτες του ασχολούνται για πρώτη φορά με το Ποδόσφαιρο σάλας;

«Σίγουρα ήταν δύσκολο να ενταχθούν στην αρχή τα παιδιά από το 11 επί 11. Έχει αρκετές διαφορές στους κανόνες, είναι άλλο άθλημα. Με την πάροδο του χρόνου αρχίζουμε να παίζουμε Φούτσαλ σαν ομάδα. Βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο και τα περισσότερα παιδιά το έχουν μάθει το άθλημα».

Τι συνάντησες ερχόμενος στον ΠΑΟΚ;

«Η οργάνωση του ΠΑΟΚ είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, επαγγελματικό. Τα έχουμε όλα, τις βοήθειες μας, τα ρούχα μας, τις προπονήσεις μας σε κλειστό γήπεδο.  Δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Και στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν αρκετές ομάδες που δεν έχουν, όλα όσα απολαμβάνουμε εμείς στον ΠΑΟΚ. Ο σκοπός μας λοιπόν είναι να ανέβουμε, και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά, και πάμε για την άνοδο στα Play Off».

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με τον χώρο του Ποδοσφαίρου Σάλας;

«Αρχικά ξεκίνησα με το 11 επί 11, σε ομάδα του Ζωγράφου στην Αθήνα. Δοκίμασα να παίξω και σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά μια μέρα ο προπονητής της ομάδας του Ερμή Ζωγράφου, που μου πρότεινε να δοκιμάσω το ποδόσφαιρο Σάλας. Το έκανα, εντάχθηκα και τελικά… κόλλησα».

Ήταν δύσκολο να αφήσεις την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη;

«Ήταν μια ευκαιρία για εμένα. Από μικρός αυτό που ήθελα ήταν να δοκιμάζω πράγματα, δεν με σταματούσε κάτι. Ειδικά όταν έμαθα για τον ΠΑΟΚ, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ήθελα να το δοκιμάσω, δεν είχα να χάσω τίποτα και δεν θα με κρατούσε κάτι πίσω».

Τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει η πρώτη σου επαφή με την πόλη;

«Τις καλύτερες, μου αρέσουν όλα στην πόλη, δεν έχω κάτι αρνητικό. Τα περισσότερα για εμένα είναι θετικά. Το κλίμα στην ομάδα επίσης είναι καταπληκτικό και τα παιδιά με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτό το πρώτο μου διάστημα στο νέο μου περιβάλλον».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η ημέρα ξεκινάει με την πρωινή μου δουλειά. Αν προλάβω μετά τη δουλειά θα ασχοληθώ με γυμναστήριο ή τρέξιμο, ενώ καθημερινά το βραδάκι υπάρχουν και οι καθημερινές προπονήσεις με την ομάδα».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Μπορεί να βγω έξω για ένα περπάτημα στην πόλη, ή με τους συμπαίκτες μου για κάποιο καφέ ή απλά να κάτσω σπίτι και να ξεκουραστώ».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νατάσα Κωνσταντίνου για Νάσο: «2.548 μέρες χωρίς εσένα…» (pic)

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, Νατάσας, επτά χρόνια μετά την οπαδική επίθεση στο φίλαθλο του...

Στην ίδια κατηγορία