Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Χωρίς Βιεϊρίνια στον Βόλο

Δημοφιλή

«Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ» που αναχώρησε για Βόλο χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια με γνώμονα το μεταξύ τους παιχνίδι για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να αναζητά εναγωνίως αντίδραση κατόπιν της εκτός έδρας ήττας απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από πλευράς ΠΑΟΚ επισημαίνεται: Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (09.01) για Βόλο, με μοναδικό στόχο να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έπαθε πλάκα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

Ακόμα μια συνέντευξη σε ΜΜΕ του εξωτερικού (δείτε εδώ), παραχώρησε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων τον κόσμο του...

Στην ίδια κατηγορία