Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς Νέσμπεργκ στον Βόλο

Δημοφιλή

Ένα νέο πρόβλημα επιφύλασσε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου η σημερινή (10/3) προπόνηση, καθώς ο Ιβάν Νέσμπεργκ έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League 2022-23 στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος, παίκτες και τεχνικό επιτελείο προετοιμάζονται με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (10.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάννης Κάργας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψε στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (11.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο».


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία