Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χωρίς ανάσα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του συνεχίζει και ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, ενόψει  του πρώτου αγώνα με την Ρίτας που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (3/1) στη Λιθουανία για τα Play-In του Basketball Champions League.

Το σημερινό (30/12) πρόγραμμα του Δικεφάλου ξεκίνησε νωρίς το πρωί με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση video, ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια προπόνηση με έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν Νέιτ Ρένφρο και Γιώργος Καμπερίδης.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα βρίσκεται στο PAOK Sports Arena και το πρωί του Σαββάτου (31/12) για την τελευταία προπόνηση του 2022, αλλά και το απόγευμα της Κυριακής (1/1) για την πρώτη προπόνηση του 2023, με την οποία θα ολοκληρωθεί η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με την Ρίτας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας (2/1) και μέσω Κωνσταντινούπολης θα φτάσει λίγο μετά τις 19:00 στο Βίλνιους.


Τελευταία νέα

Πογέτ: «Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης, ο Γκουστάβο Πογέτ μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας,...

Στην ίδια κατηγορία