Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς Άλστον στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Χωρίς τον Τζάστιν Άλστον ταξίδεψε στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ με γνώμονα την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ιωάννης Μπουρούσης» (24/03), εκεί που ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναζητώντας μία νίκη ψυχολογίας. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στην επίσημη αναφορά της επισημάνθηκε μεταξύ άλλων πως «ο Τζάστιν Άλστον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας».

Αναλυτικότερα όσα υπογραμμίζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην Καρδίτσα και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ιωάννης Μπουρούσης», ολοκληρώνει αύριο (24/3, στις 20:15) ο ΠΑΟΚ mateco την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη. Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, ενόψει του τρίτου γύρου και της συμμετοχής της ομάδας στα Play Out της Stoiximan Basket League, αλλά και η επιστροφή στις νίκες, ένα αποτέλεσμα που αγνοεί ο ΠΑΟΚ mateco από τις 3/2.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Τζάστιν Άλστον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας, που μετά το τέλος της προπόνησης αναχώρησε για την Καρδίτσα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Στάθης Νεραντζάκης αναφερόμενος στον αγώνα με την Καρδίτσα Ιαπωνική, τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που εκμεταλλεύεται σε πολύ σημαντικό βαθμό την έδρα της και αυτό αποτυπώνεται και από τις νίκες που έχει στο γήπεδό της, αλλά και από τον υψηλότερο μέσο όρο πόντων που έχει επιθετικά, όταν αγωνίζεται στην Καρδίτσα. Πρώτο μας μέλημα είναι να παρουσιαστούμε πνευματικά δυνατοί στο αμυντικό κομμάτι, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό του αγώνα, για να μπορέσουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας λείπει εδώ και καιρό και το θέλουμε πολύ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όταν ο Γεωργιάδης… τελείωσε την ΑΕΚ (video)

Σαν σήμερα (2/5) πριν από 12 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο της Τούμπας επί της ΑΕΚ...

Στην ίδια κατηγορία