Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χόρευε στη βροχή ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Τρία γκολ υπό καταρρακτώδη βροχή, αρκετές φάσεις και τρεις βαθμοί, που τον οδηγούν στους 32 συνολικά. Διόλου άσχημα για τον ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε 3-0 των Τρικάλων στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 κι επικεντρώνεται ήδη για την δύσκολη έξοδο στην Ξάνθη την προσεχή Κυριακή (20.03).

Η δυνατή βροχή δεν ήταν δα, ιδανικός παράγοντας για να παρακολουθήσει κανείς παιχνίδι προδιαγραφών, ωστόσο ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εξ αρχής, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη σημαντική στιγμή για τον Δικέφαλο καταγράφηκε στο 21’ με τον Τζίμα να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά. Σε μία από τις επελάσεις του Τάχατου εξάλλου, στο 30’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, ο Τζίμας εκτέλεσε και ο Δικέφαλος πήρε κεφάλι στο σκορ.

Η πίεση αυτομάτως έγινε ακόμα πιο έντονη στην περιοχή των Τρικάλων και στην εκπνοή του ημιχρόνου ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Τζίμας …έστρωσε στον Πανίδη, κι αυτός με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

.Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λεπτου τα Τρίκαλα προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους, δεν έφτασαν ωστόσο, ποτέ απειλητικά στην περιοχή του Μπουργάνη. Αντιθέτως οι ευκαιρίες ανήκαν στον ΠΑΟΚ με σημαντικότερη ίσως αυτή του 56, οπότε ο Πανίδης σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 92′, με τον Γκορντεζιάνι να εκμεταλλεύεται το λάθος του Περλέσι και να πλασάρει για το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Τάχατος (63′ Καλουτσικίδης), Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Μελετίδης (46′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τζίμας (76′ Σπυρίδης), Πανίδης (69′ Γκορντεζιάνι).

Τρίκαλα: Περλιέσι, Σανδραβέλης(77′ Μανίσογλου) , Νιάρος (65′ Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (65′ Ζησόπουλος), Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (86′ Κλεμέντε) , Ελευθεριάδης, Χειριτράντας (65′ Φουτσίνι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: “Καλή η ΑΕΚ, αλλά βοηθιέται από όλους!”

Ποιό ήταν το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι; «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της...

Στην ίδια κατηγορία