Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Χάτζι: «Για αυτό επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΟΚ αύριο στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας με την Φαρούλ Κοστάντζα.

Ο προπονητής της Φαρούλ, Γκεόργκε Χάτζι, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ρουμανικού ποδοσφαίρου, έκανε δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της ομάδας του για τη Θεσσαλονίκη.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς εκτός έδρας, είναι καλό να αποκτήσουμε εμπειρίες, φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία, θα τσεκάρουμε τους εαυτούς μας. Θα πάω επίσης με την οικογένειά μου, αλλά ο στόχος μου είναι να τσεκάρω όλους τους παίκτες, να δω τι άλλο μπορεί να προκύψει. Δεν έχω καμιά δεκαριά τώρα (σ.σ. λόγω των Εθνικών ομάδων), αλλά δεν έχει σχέση», είπε αρχικά ο Χάτζι.

Στη συνέχεια ανέφερε για τους παίκτες που κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες: «Είναι τα εύσημά τους, μπράβο, ελπίζω να τα πάνε καλά. Πίεση; Πίεση στο ποδόσφαιρο σημαίνει να θέλεις να είσαι ο καλύτερος. Έχετε κίνητρο, έχετε φιλοδοξίες. Γι’ αυτό δουλεύουμε: για τη νοοτροπία του να γίνεις ο καλύτερος! Φαίνεται ότι τα καταφέρνουμε!», κατέληξε ο Γκεόργκε Χάτζι στις δηλώσεις του.

 


Τελευταία νέα

Οριστική η αποχώρηση του Τούχελ από την Μπάγερν

Οριστική είναι η αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Μπάγερν. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία που ήθελε...

Στην ίδια κατηγορία