Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χασεκίδης: «Θα συνεχίσουμε έτσι! Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, και ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης μίλησε για τη νέα μεγάλη επιτυχία, καθώς και για την αρωγή των Ιβάν Σαββίδη, Θανάση Κατσαρή και Αντώνη Τσαλόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του AC PAOK TV:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα, 4 συνεχόμενα νταμπλ. Η ομάδα αυτή χτίζει μία πολύ μεγάλη ιστορία για το τμήμα του γυναικείου χάντμπολ, αλλά και για τον σύλλογο του ΠΑΟΚ.

Θα συνεχίσουμε έτσι! Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Με όποιες αντιξοότητες εμείς θα στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Κάθε σεζόν στόχος μας είναι το νταμπλ και μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.

Συνεχίζουμε με περισσότερη ενέργεια και δύναμη, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να είναι πρώτη και θα συνεχίσει να είναι πρώτη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την τεράστια αρωγή του κ. Τσαλόπουλου, την στήριξη του κ. Ιβάν Σαββίδη, αλλά και πάνω από όλα του προέδρου του ΑΣ, του Θ. Κατσαρή.

Όλοι αυτοί αξίζουν πολλά μπράβο. Ενωμένοι συνεχίζουμε μπροστά για να πάμε για νέες επιτυχίες και περισσότερα τρόπαια.

Κοιτάμε πλέον την επόμενη μέρα. Για να συνεχίσουμε να φέρνουμε τρόπαια στη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα. Πάντα όνειρο μας είναι να κυνηγήσουμε και έναν ευρωπαϊκό τίτλο».


Τελευταία νέα

Ξεμπέρδεψε και περιμένει το φινάλε ο ΠΑΟΚ Β

Με την νίκη στην έδρα του Αιολικού με 2-1, ο ΠΑΟΚ Β εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην...

Στην ίδια κατηγορία