Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χάνει Μινιολέ η Κλαμπ Μπριζ, ποιος θα είναι γκολκίπερ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δίχως το βασικό τερματοφύλακά της, Σιμόν Μινιολέ, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες, θα παρουσιαστεί η Κλαμπ Μπριζ στα παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της βελγικής ομάδας.

Όπως είναι γνωστό, ο έμπειρος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο δεκάλεπτο του αγώνα με την Σεντ Τρούιντεν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο τραυματισμός που είχε το περασμένο διάστημα δεν πέρασε και έπαθε υποτροπή, με αποτέλεσμα να μείνει πλέον στα «πιτς» για αρκετό διάστημα.

Ποιοι είναι οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες της Κλαμπ Μπριζ; Ο 26χρονος Βέλγος Νορντίν Γιάκερς (πέντε συμμετοχές στη σεζόν) αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λέουβεν.

Τρίτος στην ιεραρχία είναι ο 23χρονος Αγγλος (με καταγωγή από την Τσεχία) Τζόσεφ Μπούρσικ, ο οποίος δεν έχει φέτος καμία συμμετοχή, ούτε στο πρωτάθλημα Βελγίου, ούτε στα ευρωπαϊκά ματς της Κλαμπ Μπριζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ό,τι εκτρέφει τη βία, θα ξεριζώνεται»

Σε συνέντευξή στην Απογευματινή της Κυριακής ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για...

Στην ίδια κατηγορία