Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χαμόγελα και μαθήματα από Λουτσέσκου (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις προπονήσεις για τη σεζόν 2023-2024. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε την Πέμπτη 22/6 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δεν έδειξαν πτοούνται από το γεγονός πως επρόκειτο για την πρώτη προπόνηση της ομάδας και έτσι η προπονητική πρεμιέρα περιελάμβανε ένα γεμάτο πρόγραμμα. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια υψηλής έντασης με μπάλα, αλλά και ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ άφησε πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της περσινής σεζόν και προπονήθηκε κανονικά με το γκρουπ, ενώ απουσίαζε ο Τάισον με ειδική άδεια. Ο Βραζιλιάνος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την Κυριακή.

Πάντως, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τα μαθήματα τακτικής από νωρίς, αφού έδινε συνεχώς οδηγίες αναφορικά με τα θέλω του από τους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.

Δείτε το παρακάτω video από την πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου:


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία