Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χαμηλοί οι τόνοι, ψηλά ο πήχης για τις μεταγραφές

Δημοφιλή

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει κι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει τη… δουλειά του.

Οι τόνοι στα μεταγραφικά έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι αναζητήσεις δεν έχουν σταματήσει…

“Ψάχνουμε κάτι που θα μας ανεβάσει επίπεδο, αν δεν βρούμε κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μεταγραφή” έχει πει ο Λουτσέσκου, προσπαθώντας να καταδείξει ότι δεν υπάρχει… κάψα για μια προσθήκη άμεσα και ο στόχος είναι να βρει κάτι που θα κουμπώσει στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια. Εν ολίγοις, ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει να πάρει παίκτη για 4-5 μήνες.

Ο Λουτσέσκου δεν θέλει να αλλάξει την ομάδα χωρίς λόγο και να διαταράξει και τις ισορροπίες που έχει δημιουργήσει, με κάποιον παίκτη, που δεν πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί και είναι βέβαιο πως όποιος κι αν αποκτηθεί, όσο ποιοτικός κι αν είναι, δεν θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του με το “καλημέρα”.

Την ώρα που ο Λουτσέσκου προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις επαφές για τον παίκτη ή τους παίκτες, που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα. Εκτός από έναν δεξιό μπακ, ο ΠΑΟΚ ψάχνει και την αγορά των μεσοεπιθετικών, για μια ακόμη επιλογή, δίπλα στους υπάρχοντες.

Σε ό,τι αφορά τον δεξιό μπακ, η αναζήτηση έχει ενταθεί, στην Τούμπα έχουν καταλήξει σε κάποιες επιλογές και πλέον μπαίνουν στη διαδικασία των επαφών με παίκτες και ομάδες για να προχωρήσουν. Πρόκειται για περιπτώσεις παικτών, που είναι σίγουρα πάνω από το επίπεδο που υπάρχει σήμερα.

Δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν προκύψουν και γρήγορα νέα απ΄ αυτές τις υποθέσεις, όπως δεν πρέπει να προκαλέσει και έκπληξη, αν τελικά ο ΠΑΟΚ αφήσει τον δεξιό μπακ για το καλοκαίρι…


Τελευταία νέα

Όταν «σφραγίστηκε» το αήττητο πρωτάθλημα (video)

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019... σφράγισε τον τίτλο του...

Στην ίδια κατηγορία