Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

BCL: Στην Μάλαγα ο όμιλος που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο επίσημος λογαριασμός του Basketball Champions League ανακοίνωσε τις πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες των προκριματικών της διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει κληρωθεί σε όμιλο μαζί με την Ντιζόν και τη Σάσαρι και μία ακόμη ομάδα, η οποία θα προκύψει από τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο νικητής του δεύτερου προκριματικού τουρνουά θα βρεθεί στον όμιλο του Δικεφάλου. Φαβορί για να αναδειχθεί νικητής είναι η ισπανική Μάλαγα, η οποία θα φιλοξενήσει και τους αγώνες των προκριματικών.

Οι ομάδες, που βρίσκονται στο γκρουπ των προκριματικών, που ενδιαφέρει τους «ασπρόμαυρους» είναι οι Μάλαγα, Ντεν Μπος, Πατριότι Λεβίτσε, Κόρμεντ, Σιαουλιάι και Καρχού.

Έτσι, λοιπόν, το φαβορί του γκρουπ, η Μάλαγα, θα παίξει εντός έδρας τους αγώνες των προκριματικών και πλέον είναι αρκετά πιθανό να αναδειχθεί νικήτρια και να μπει στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 21, 23 και 25 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ξεκινάει η φάση των ομίλων του Basketball Champions League.


Τελευταία νέα

Στο… φόντο ξανά ο Παναθηναϊκός

Για την 24η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο...

Στην ίδια κατηγορία