Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αβραμίνα Σεβδίλη: «Θέλουμε πάντα να κατακτούμε κορυφές!»

Δημοφιλή

Η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ απέδειξε για ακόμα μια φορά την κυριαρχία της, κατακτώντας το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδας. Η αθλήτρια των «ασπρόμαυρων», Αβραμίνα Σεβδίλη, μιλά στη FORZA για τη νέα επιτυχία του Δικεφάλου, αλλά και την… αντίδραση που κλήθηκε να βγάλει η ομάδα, μετά την απώλεια του κυπέλλου.

Τι γεύση σου αφήνει η σεζόν που ολοκληρώθηκε; Ποιο το πρόσημο της;

«Καταρχάς θα ήθελα να αναφερθώ ότι δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα αυτή η χρόνια. Μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά τελικά είχε αίσιο τέλος κι αυτό είναι που μετράει. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για άλλη μια φορά διότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δουλέψαμε σκληρά. Εν τέλει, το πρόσημο ολόκληρης της σεζόν νομίζω πως είναι θετικό για εμάς».

Σε προσωπικό επίπεδο, πως θα χαρακτήριζες τη χρονιά;

«Προσωπικά νομίζω ότι η χρονιά πήγε αρκετά καλά για μένα. Είμαι ικανοποιημένη από τον εαυτό μου, προσπάθησα να προσφέρω στην ομάδα ό,τι είχα. Είμαι χαρούμενη γιατί μπόρεσα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, σε μια ακόμα κατάκτηση τίτλου για τον ΠΑΟΚ».

Πόσο εύκολο ήταν για εσάς να επανέλθετε, μετά την απώλεια του κυπέλλου και να κατακτήσετε τελικά το πρωτάθλημα;

«Προφανώς μας στεναχώρησε η απώλεια του κυπέλου άλλα αυτό δεν μας πτόησε ούτε στιγμή. Ξέραμε ότι είχαμε έναν ακόμα μεγάλο στόχο μπροστά μας, αυτόν του πρωταθλήματος. Έτσι κατεβάσαμε το κεφάλι ,δουλέψαμε σκληρά για να διορθώσουμε λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας. Αυτή η προσπάθεια στο τέλος επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου».

Ποιο το μυστικό της κατάκτησης τόσων τίτλων τα τελευταία χρόνια;

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που μέτρα πολλές επιτυχίες και τίτλους, στα περισσότερα τμήματα του. Αυτό που το ξεχωρίζει όμως είναι το mentality και η επιθυμία όλων είναι να βρίσκεται πάντα ψηλά, να είναι πάντα νικητής. Όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, το να πρωταγωνιστείς και να στοχεύεις ψηλά, με λίγα λόγια ο πρωταθλητισμός, είναι η μοναδική επιλογή».

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας, ενόψει της επόμενης σεζόν;

«Προφανώς ο στόχος μας, όπως και κάθε χρόνο, είναι η κατάκτηση των εγχώριων τροπαίων αλλά και η ευρωπαϊκή διάκριση. Μας ενδιαφέρει αρκετά η Ευρώπη, καθώς μέσα από τέτοια, απαιτητικά, παιχνίδια μπορούμε να αποκτήσουμε σημαντικές εμπειρίες, που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ακόμα καλύτερες στο μέλλον».

Ποια τα μεγάλα σου όνειρα;

«Το δικό μου μεγάλο όνειρο είναι να κατακτήσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ. Σε ατομικό επίπεδο, θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να δοκιμάσω και την εμπειρία του εξωτερικού».

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα, τι θα έλεγες ότι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εσένα;

«Ο ΠΑΟΚ σημαίνει  πολλά για εμένα. Βρέθηκα στην ομάδα πριν από τρία χρόνια, στα 18 μου και όλο το περιβάλλον της με βοήθησε πάρα πολύ, από την πρώτη στιγμή.  Άρχισα να δουλεύω σε πιο επαγγελματικά πλαίσια, να αποκτώ εμπειρίες, ευρωπαϊκές συμμετοχές και να είμαι κομμάτι τις κατάκτησης των τίτλων. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων για τα όσα μου έχει προσφέρει μέχρι στιγμής αυτή η ομάδα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Παράλληλα με τις υποχρεώσεις μου με το χάντμπολ, είμαι φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη, και βρίσκομαι στο τρίτο έτος των σπουδών μου. Όπως είναι κατανοητό, ο ελεύθερος μου χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος, θα ήθελα να ήταν περισσότερος. Όταν όμως υπάρχει, θα προσπαθήσω να τον αξιοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ. Να περάσω χρόνο με τους φίλους μου, να κάνουμε δραστηριότητες μαζί».


Τελευταία νέα

Δουλειά στην τακτική και ρεπό για τον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τους τρεις «τελικούς» του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέκου να δουλεύει στην...

Στην ίδια κατηγορία