Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Αυλαία» με αλλαγές για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Τελειώνει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β σήμερα (17/6), αφού αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό στις 17:00 για την 30ή αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β, καθώς επικράτησε με 3-1. Το «τρίποντο» αυτό ανέβασε τον ΠΑΟΚ Β στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον βόρειο όμιλο προσπερνώντας τη Νίκη Βόλου και την Τρίγλια.

Άμεσα ενδιαφερόμενος για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ο Μακεδονικός, ο οποίος κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, διότι απέχει δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι « ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές σήμερα, αφού όλοι οι διεθνείς της ομάδας απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική νέων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.


Τελευταία νέα

Χαρούμενοι με την επιστροφή του Εκόνγκ οι Νιγηριανοί

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ επέστρεψε μετά από καιρό σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με την είδηση αυτή να προκαλεί χαρά...

Στην ίδια κατηγορία