Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αβέβαιο το μέλλον του Τζόλη

Δημοφιλή

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, η οποία δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Premier League. Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την Νόριτς στην Championship, όπου θα πρέπει να διασχίσει έναν… μαραθώνιο προκειμένου να επιστρέψει στα μεγάλα «σαλόνια». Στην Αγγλία συζητούν το μέλλον του 21χρονου μεσοεπιθετικού, υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται σε «σταυροδρόμι».

Η θητεία του στην ολλανδική Τβέντε με τη μορφή δανεισμού ήταν σύντομη, ενώ ο προπονητής της Νόριτς, Ντέιβιντ Βάγκνερ, έδωσε ευκαιρία στον Τζόλη, ωστόσο η συγκομιδή του ήταν «φτωχή». Τις περισσότερες συμμετοχές του τις κατέγραψε προερχόμενος από τον πάγκο με τη φανέλα της Νόριτς, σημειώνοντας ένα γκολ σε 13 αγώνες.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο δεν είναι βέβαιο το αν θα παραμείνει στην αγγλική ομάδα, με δεδομένο πως έχει πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και η Νόριτς χρειάζεται ολική ανανέωση ενόψει της νέας σεζόν.


Τελευταία νέα

Κουρτουά η… επιστροφή!

Μετά από 9 μήνες απουσίας, ο Τιμπό Κουρτουά αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με...

Στην ίδια κατηγορία