Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αταμάν: «Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ στα πιο σημαντικά κλαμπ στην Ευρώπη»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ mateco γνώρισε την ήττα με 73-89 στο Παλατάκι από τον Παναθηναϊκό, για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και τις ένδοξες στιγμές του Δικεφάλου στο παρελθόν, με αφορμή την βράβευση της ομάδας του 1994.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ βρήκε τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζαμε, κυρίως στην επίθεση. Δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε τη διαφορά όσο θα θέλαμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο βρήκαμε πόντους από τους σκόρερ μας και πήραμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι παίζουν συνεχόμενα όλη τη χρονιά:

«Όλες οι ομοσπονδίες και οι διοργανώσεις προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Είναι μία κατάσταση που δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Είναι κάτι που αφορά παγκοσμίως. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο 12 ομάδες και είναι πιο βατό το θέμα. Αν κοιτάξετε το καλεντάρι θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Στους παίκτες απομένει ένα δίμηνο για να ξεκουραστούν αν συμπεριλάβουμε και τις υποχρεώσεις για τις Εθνικές ομάδες».

Για το αν ξέρει ή θυμάται κάτι από τις “χρυσές” εποχές του ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στον οργανισμό ΠΑΟΚ, γιατί είναι πολύ σημαντικό να σεβόμαστε την ιστορία του κλαμπ και να μην την ξεχνάς. Θυμάμαι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά κλαμπ στην Ευρώπη και πραγματικά ήταν κάτι που μου άρεσε. Πιστεύω η ελληνική πολιτεία πρέπει να επενδύσει στις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του μπάσκετ. Η εκδήλωση ήταν πολύ ωραία για τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αντανάκλαση του κόσμου και της ιστορίας του ο φετινός ΠΑΟΚ

Είναι ένα μωσαϊκό, από πετράδια με διάφορα χρώματα, σχήματα, γωνίες. Είναι ένας ζωολογικός κήπος με πάσης λογής οργανισμούς. Έχει λιοντάρια,...

Στην ίδια κατηγορία