Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστάνα καλεί Καρλίτος!

Δημοφιλή

O Καρλίτος αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της Λαμίας-αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή- κι έχει ήδη πάρει σπίτι του τον τίτλο του MVP της φετινής σεζόν για τους Φθιώτες.

Συν τοις άλλοις, έκανε απόσβεση και δικαίωσε το κλαμπ για την οικονομική υπέρβαση που έκανε προσφέροντας του το περασμένο καλοκαίρι κλειστό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ.

Οι φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του Καρλίτος προκαλούν… γκελ κι εκτός συνόρων. Εσχάτως μάλιστα, εκδηλώθηκε «ζεστό» ενδιαφέρον από την Αστάνα για την άμεση αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο σύλλογος του Καζακστάν προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο στον Καρλίτος συγκριτικά με τις νυν αποδοχές του και 200 χιλιάρικα στη Λαμία. Σημειωτέων πως η μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν παραμένει ανοιχτή και κλείνει στις 5 Απριλίου.

Παρεμπιπτόντως, η Αστάνα έστριψε τις κεραίες της προς την Ελλάδα και για έναν άλλο παίκτη – πλην του Καρλίτος – και έβαλε στο ρόστερ της τον 27χρονο δεξιό μπακ, Γιάννη Μασούρα που έπαιζε στην Κηφισιά.

Μετά τον Μασούρα και ο Καρλίτος «γυάλισε» στους Καζάκους και το… μπαλάκι πέφτει πλέον στον ισχυρό άνδρα της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποφασίσει σε συνδυασμό φυσικά και με τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Εφόσον πάντως ο Ίβηρας φορ «ψηθεί» με τη μεταγραφή του στην Αστάνα, μένει να φανεί η στάση της Λαμίας και κατά πόσον θα παρουσιαστεί συγκαταβατική για την πώλησή του και την προοπτική απώλειας του πρώτου σκόρερ της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία