Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ασταμάτητη η Κ19 του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ19 του ΠΑΟΚ, που υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης για την, εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-1 στη Σουρωτή, για να πιάσει κορυφή στη βαθμολογία, αφήνοντας δεύτερους τους Αρκάδες. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον δεύτερο Αστέρα μετά από 11 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη, προηγήθηκε νωρίς, αντέδρασε δυναμικά όταν ο Αστέρας μείωσε και συνέχισε με ορμή, φτάνοντας τελικά στα έξι γκολ, τρία από τα οποία πέτυχε ο Ανέστης Μύθου (να σημειωθεί ότι είναι γεννημένος το 2007).

Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Τσομπάνης από την ασίστ του Καλόγηρου και στο 29′ ο Μύθου έκανε το 2-0, αφού εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά από το σουτ του Φίλων. Μείωσαν στο 30′ οι φιλοξενούμενοι, μα ένα λεπτό πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Μύθου από κοντά έκανε το 3-1. Στο 51‘ με ωραία ατομική προσπάθεια από την πάσα του Παπαγεωργίου, ο Χατσίδης έκανε τέσσερα τα γκολ για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αδάμ στο 88′.

Τέλος, στο 92′, μετά από την μπαλιά του Πολυκράτη, με έξοχη ενέργεια ο Μύθου σκόραρε το τρίτο του προσωπικό γκολ και το έκτο για τον Δικέφαλο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Νικολακούλης, Φίλων (81′ Κούπενος), Πολυκράτης, Καστίδης (63′ Πανικίδης), Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (81′ Καλαϊτσίδης), Τσομπάνης (72′ Αδάμ), Καλόγηρος, Μύθου, Παπαγεωργίου (72′ Αλμασίδης), Χατσίδης»


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία