Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΣ: «Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα!»

Δημοφιλή

Εκτός έδρας δοκιμασία έχει σήμερα (21.12, 20:00) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά επιθυμώντας να κλείσει ιδανικά το 2023 με τρίποντο στην Καισαριανή για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έχοντας εφοδιαστεί με το διπλό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης μετά από περίπου δύο χρόνια, κατασκηνώνοντας στην πρώτη θέση με το… καλημέρα της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Έχοντας ως αφορμή τη σημερινή αποστολή των «ασπρόμαυρων», ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως είθισται έδωσε σύνθημα νίκης προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο ΠΑΟΚ πλέον καλείται να αντιμετωπίσει μία δεύτερη σερί… έξοδο, η οποία θα κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2023, στοχεύοντας και πάλι την κορυφή».

Αναλυτικότερα όσα σημειώθηκαν από πλευράς ΑΣ με γνώμονα τη back to back εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου: Για την 15η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, την Κηφισιά.

Ο Δικέφαλος, έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα την προηγούμενη αγωνιστική, μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Τρίπολη με 1-4, και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει μία δεύτερη σερί… έξοδο, η οποία θα κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2023, στοχεύοντας και πάλι την κορυφή.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΟΤΕ Sport1HD.

«Με το… διπλό ΠΑΟΚΑΡΑ!»


Τελευταία νέα

Η τελευταία διακοπή προπονήσεων της σεζόν

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουν το διήμερο ρεπό που τους...

Στην ίδια κατηγορία