Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αργύρης Δαρέλας, η αποκάλυψη!

Δημοφιλή

Απέναντι του στα χαφ είχε μία τριάδα που ξεχείλιζε από ποιότητα.

Ο Ζοάο Μαρκές της Εστορίλ, με 3 γκολ κι άλλες τόσες ασίστ είναι η αποκάλυψη του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος, κάποιοι λένε ότι φέρνει στον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Πάουλο Μπερνάρντο αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε στην Σέλτικ ως δανεικός από την Μπενφίκα είναι παίκτης επιπέδου Champions League.

Ο Βάσκο Σόουζα λογίζεται φέτος ως ενεργό μέλος του rotation της Πόρτο.

Οι scouts λογικά θα πήγαν για κάποιον από αυτούς στην Τρίπολη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία, όμως δεδομένα όλοι θα σημείωσαν ένα νέο όνομα στο μπλοκάκι τους: Αργύρης Δαρέλας!

Ο μικρός του ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός, ήταν μακράν ο πιο ποιοτικός χαφ σε όλο το γήπεδο.

Πάτησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, είχε ασίστ, είχε μερικές ευφυείς μεταβιβάσεις, ήταν σωστός τακτικά και με σώμα έτοιμο για το επόμενο επίπεδο. Ξέρω, στα χαφ του ΠΑΟΚ υπάρχει τρομερή πολυκοσμία, αλλά… κρατήστε το όνομα.

Ο 20χρονος Εβρίτης μεσοεπιθετικός έδειξε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο, αν συνεχίσει έτσι, η ευκαιρία δεν θα αργήσει να έρθει.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία