Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αρχή στη σεζόν με τριάρα

Δημοφιλή

Με δύο διαφορετικές ενδεκάδες παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό της Τούμπας κόντρα στο Βόλο, που έληξε με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 39′ από μια στημένη φάση. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φαν Φέερ βρέθηκε ξεμαρκάριστος, και πηδώντας πιο ψηλά από όλους έκανε με κεφαλιά το 0-1. Ο Δικέφαλος απάντησε λίγα λεπτά αργότερα. Στο 44′, ο Ζίβκοβιτς βρήκε με κάθετη πάσα τον Γκορτεζιάνι, και ο τελευταίος με ωραίο σκαφτό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη φάση του β΄ μέρους. Στο 47′, ο Τέιλορ βρήκε τον Εσίτι, και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 2-1.

Αποτελεσματικός ήταν κι ο Μιχαηλίδης στο 86′. Ο Μουργκ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, και ο Έλληνας αμυντικός με κεφαλιά έκανε το 3-1.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο):  Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Λύρατζης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Γκορτεζιάνι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Νινούα, Εσίτι, Βρακάς, Μουργκ, Ουάρντα, Κούτσιας.

Βόλος: Κλέιμαν (Παπαδόπουλος 30′, Μάτιτς 60′), Λεβέντ, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (Λογαράς 78′), Μπαρτόλο (Φουρίκης 82′), Φαν Βέερτ, Βοϊτκόφσκι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία