Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ο Κορκεακούνας

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, σημειώνοντας ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το γκρουπ των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς σκέφτεται ο ίδιος το αυριανό παιχνίδι:

«Είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες. Σε κάθε ματς, δίνουμε το 100% και πάντα έχουμε ένα πλάνο για το κάθε παιχνίδι οποιοσδήποτε είναι ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί στους «16» αλλά δεν έχει καμία διαφορά, πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά το μεταξύ μας παιχνίδι έχουμε ανακτήσει αυτοπεποίθηση δεδομένου πως είχαμε καλά δείγματα. Παρόλο που χάσαμε στο πρώτο ματς οι παίκτες ανταπεξήλθαν καλά. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε αλλά οι φίλαθλοι μας περιμένουν πάντα κάτι παραπάνω».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο Λουτσέσκου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών του».

Αναφορικά με τις συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο:

«Η θερμοκρασία όταν φύγαμε από Φινλανδία ήταν -10 αλλά το ποδόσφαιρο είναι ωραίο όταν παίζεις σε ωραίες συνθήκες, ηλιόλουστες όπως είναι αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα. Μάλιστα, σε πρόσφατη αναμέτρηση με την Αμπερντίν αγωνιστήκαμε με καθεστώς χιονιού.

Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ αρκετές μέρες προκειμένου να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να δεθούμε και ως ομάδα δεδομένου πως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι».

Πως είναι για έναν προπονητή να προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τη χειμερινή διακοπή εξαιτίας του κρύου:

«Καλή ερώτηση. Οι προπονητές στη Σκανδιναβία πέραν των άλλων προσόντων πρέπει να είναι πολύ έξυπνοι προκειμένου να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους. Αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς πρέπει να διατηρήσεις το μαχητικό πνεύμα στους παίκτες. Υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά αναφορικά με τη χειμερινή διακοπή αλλά στη Σκανδιναβία είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις αλλά από την άλλη είναι ένα εποικοδομητικό διάστημα ούτως ώστε να εξελίξουμε τη δουλειά μας».


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία