Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποθέωσαν τον Αντρίγια οι Πορτογάλοι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με νίκη τον Α’ γύρο της Super League επικρατώντας με 3-0 του ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (13/11).

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα και γενικότερα, έκανε εκπληκτική η οποία δεν πέρασε στα μέσα του εξωτερικού.

Η πορτογαλική «Record» αποθέωσε τον Σέρβο εξτρέμ του Δικεφάλου για την εκπληκτική εμφάνιση και το υπέροχο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνεχίζει να λάμπει στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του από την Μπενφίκα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα γκολ για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Βόλο που άφησε τους αντίπαλους αμυντικούς με τα χέρια στο κεφάλι!

Ο Zile επέστρεψε στα γκολ και φεύγει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την εθνική Σερβίας να έχει σήμερα (14/11) την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει Κατάρ. Στο θρίαμβο του ΠΑΟΚ με 3-0 αγωνίστηκαν και οι Πορτογάλοι Ράφα Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα, Τιάγκο Ντάντας και Φιλίπε Σοάρες».


Τελευταία νέα

Η μεγάλη επιστροφή της Ίπσουιτς στην Premier League

Η Ίπσουιτς έδωσε τέλος στην 22χρονη… εξορία της από την Premier League. Ο σύλλογος, που εφέτος αγωνιζόταν στην Championship, εξασφάλισε...

Στην ίδια κατηγορία