Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αποστολή με Ζίβκο Ζίβκοβιτς για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β συμπεριλήφθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει πριν από λίγο τις επιλογές του Αλέξη Αλεξιάδη, για το αυριανό (3/12, 15:00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας στην Κοζάνη και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. H ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με την βαρύτητα να δίνεται στις στημένες φάσεις και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας στην Κοζάνη και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

H ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με την βαρύτητα να δίνεται στις στημένες φάσεις και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Tην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι:

Ζίβκοβιτς, Τσιόπτσης, Παντεκίδης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Γιαξής, Κιτσάκης, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Νινούα, Σνάουτσνερ, Ρούμιαντσεβ, Ρικάρντο, Δαρέλας, Γκούμας, Σπυράκος, Πανίδης, Γκιτέρσος».


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία