Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποστολή με… ερωτηματικό για το ντέρμπι!

Δημοφιλή

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη όμως να μπαίνει στην αποστολή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήδη έχει ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ήρθε η ώρα της πρώτης μάχης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (13.02) και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείτε από ίωση. Ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ότο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με πρώην του ΠΑΟΚ η Ζαλγκίρις είναι πρώτη!

Με πρώτο σκόρερ τον Ντεμέτρι Ρίβερς η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε εύκολα με 102-78 τη Νεβέζις για τη λιθουανική λίγκα...

Στην ίδια κατηγορία