Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αποστολή με απουσίες και επιστροφή

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Δικέφαλος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Κουλιεράκη, Mπάμπα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μεϊτέ κατάφερε να προπονηθεί και θα βρίσκεται στην αποστολή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για άλλη μια πρόκληση τη φετινή σεζόν, με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στο ΝΠΣ Βόλο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι στην Τούμπα, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Οι Κουλιεράκης και Α.Ζίβκοβιτς ακολούθησαν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα και θα μείνουν εκτός για την αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο. Εκτός είναι και ο Μπάμπα ο οποίος έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ ο Μεϊτέ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισο , Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.


Τελευταία νέα

Οι επιλογές του Θεοδωρίδη για τον ημιτελικό κόντρα στον ΟΦΗ (pic)

Ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει στις 16:00 τον ΟΦΗ για τον νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο. Πριν από λίγο,...

Στην ίδια κατηγορία