Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αποστολή με απουσίες για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Επιθυμώντας να κλείσει νικηφόρα το 2023 ο ΠΑΟΚ Β΄ φιλοξενείται στο Πολύκαστρο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (18.12, 15:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 έχοντας γνωστοποιήσει τους «εκλεκτούς» του Αλέξη Αλεξιάδη. Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο που διατηρεί επί του παρόντος στα χέρια του ο Έλληνας τεχνικός φαντάζει «λαβωμένο» δεδομένου πως «ο Τσοπούρογλου είναι τιμωρημένος και οι Τασιούρας, Σμυρλής και Κιτσάκης εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και ο Τσίκος μένει εκτός λόγω ίωσης».

Όπως επισημαίνει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει αύριο 18.12 (15:00) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε χθες το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής με την βαρύτητα να δίνεται στις στατικές φάσεις και στην τακτική προσέγγιση του αυριανού αγώνα. Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, ο Τσοπούρογλου είναι τιμωρημένος και οι Τασιούρας, Σμυρλής και Κιτσάκης εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και ο Τσίκος μένει εκτός λόγω ίωσης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μοναστηρλής, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Σελιμάι, Φίλων, Μανωλιούδης, Κωττάς, Γιαξής, Γρόσδης, Νινούα, Σνάουτσνερ, Ρούμιαντσεβ, Βρακάς, Κανίς, Δαρέλας, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Γκιτέρσος, Πανίδης.


Τελευταία νέα

Εθισμένος στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Για την 25η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στους Νέους Επιβάτες τις Ελπίδες Καρδίτσας, τις...

Στην ίδια κατηγορία