Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Aπολαμβάνει την κορυφή

Δημοφιλή

Μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ, και μέχρι να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ θα απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας στην Volley League.

Ο Δικέφαλος έφτασε στους 28 βαθμούς έναντι 27 του Παναθηναϊκού που έχει έναν αγώνα λιγότερο και 24 του Ολυμπιακού.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Είναι πολύ καλή νίκη. Την ζήσαμε έντονα. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Το έδειξε και το σκορ του πρώτου σετ. Δυστυχώς στο δεύτερο σετ χάσαμε την ενέργειά μας και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Βρήκαμε όμως δύναμη στα επόμενα και δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Είμαι πολύ χαρούμενος, εκτός του βαθμολογικού παράγοντα, κυρίως για τον ψυχολογικό. Οι τέσσερις ομάδες είμαστε κοντά. Ειδικότερα οι τρεις, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι. Εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά και καλά. Αν μας φτάσει αυτό μέχρι το τέλος θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Για την δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Πόλο Ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής...

Στην ίδια κατηγορία