Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκλεισμός-ΣΟΚ για την Μαρσέιγ

Δημοφιλή

Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Μαρσέιγ μέσα στο Βελοντρόμ, αφού η Ανεσί με εκπληκτική ανατροπή 2-2 (6-7 στα πέναλτι) και πέταξε τους Μασσαλούς εκτός Κυπέλλου. Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Βερετούτ, όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Ανεσί, που έκανε τεράστια ανατροπή, με την ομάδα που αγωνίζεται στη Ligue 2 να πετάει εκτός το μεγάλο φαβορί.

Στο 53ο λεπτό ο Ντιόν με υπέροχη ενέργεια, ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, με τους φιλοξενούμενους, έξι λεπτά αργότερα, να «παγώνουν» το Βελοντρόμ, με τον Μουάνγκα να νικάει τους πάντες στον αέρα για την ολική ανατροπή! Στο 85′, ο Αλέξις Σάντσες σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 2-2, με τον Χιλιανό να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι, όμως η «λύτρωση» για τη Μαρσέιγ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με το τυχερό γκολ του Ρεγκίς Μουγκ.

Ο νεαρόςς σε προσπάθειά του να βγάλει σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστή λόμπα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Η πρόκριση κρίθηκε στη… ρώσικη ρουλέτα με την ομάδα της Λιγκ 2 να επικρατεί 7-6, με τον Μπαλερντί να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι!


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία