Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Παλατάκι τον Ολυμπιακό, με τον Δικέφαλο να παλεύει στα ίσα όμως στο τέλος να μένει από δυνάμεις και να γνωρίζει την ήττα-αποκλεισμό με 64-73.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλός και κατάφερε να έχει το προβάδισμα σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τις Κιλαζίδου, Καρλάφτη, Ουίλιαμς και Κολλάτου να είναι οι πρωταγωνίστριες της ομάδας του Αγγελίδη.

Στα πρώτα πέντε λεπτά με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με 11-6, ενώ με καλάθι και φάουλ της Κιλαζίδου ο Δικέφαλος ανέβασε την διαφορά στους επτά (18-11). Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και μείωσε σε 20-17, ενώ πέρασε και μπροστά (η μοναδική φορά στο πρώτο ημίχρονο) με 22-24, με το 24-24 να είναι το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν καλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο και πήραν προβάδισμα με 31-26 και κρατούσαν αυτή την διαφορά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αφού παρ’ όλο που ο ΟΣΦΠ μείωνε στους δύο ή στους τρεις πόντους, ο ΠΑΟΚ κατάφερνε και έβρισκε τις λύσεις με το 44-39 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο και για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βγήκε κερδισμένος, αφού από το -5 που βρισκόταν στο ημίχρονο, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του Δικεφάλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην τέταρτη περίοδο ισόπαλες με 54-54.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια διαφορά τεσσάρων πόντων περίπου τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε (62-66) και κατάφερε να την διατηρήσει μέχρι το τέλος, παίρνοντας τη νίκη με 64-73 και την πρόκριση για την προημιτελική φάση.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 64-73

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 44-39, 54-54, 64-74


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία