Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αποκάλυψη Τακιανού για Σάιμπερτ

Δημοφιλή

Νέα ήττα κατέγραψε στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ mateco, αφού έχασε στο ΣΕΦ με 75-54 από τον Ολυμπιακό στο Game 3.

Ο κόουτς Τακιανός δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου, τονίζοντας πως η έλλειψη εμπειρίας των «ασπρόμαυρων» ήταν αυτή που μέτρησε στο σημερινό παιχνίδι.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Τζόρνταν Σάιμπερτ είχε πρόταση από το Κατάρ, αλλά αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίζαμε με έναν δυνατό και έμπειρο αντίπαλο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Εμείς καταφέραμε να δείξουμε αντίσταση στο μέγεθος του Ολυμπιακού. Υπήρχε σημείο όπου το σκορ ήταν 48-43 και δείξαμε ότι είχαμε το μομέντουμ για να περιορίσουμε περισσότερο. Εκεί μέτρησε η ποιότητα και η έλλειψη εμπειρία της ομάδας μας. Η εμφάνιση μας ικανοποιεί. Τελειώνει η σειρά και να συγκεντρωθούμε στην επόμενη σειρά για τις θέσεις 3 και 4».

Για το αν υπάρχει κίνητρο:

«Όταν ο αθλητής μπορεί να τερματίσει τρίτος αντί για τέταρτος, πρέπει να δώσει το 100%».

Για την πρόταση που είχε ο Σάιμπερτ:

«Υπήρχε επίσημη πρόταση από το Κατάρ για τον Σάιμπερτ, αλλά ο παίκτης επέλεξε να μείνει μαζί μας για να διεκδικήσει αυτό που διεκδικούμε όλοι μαζί».


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία