Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη Σαρανταλήθεια: Ανακαλεί ο Λουτσέσκου, ποια είναι η… σωστή δήλωσή του!

Δημοφιλή

*Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες!

* Ποιός να το περίμενε ότι θα μας βγάλει από τη μιζέρια μας ένας μεγάλος αντίπαλος;

* Πόσα «ευχαριστώ» να χωρέσουν σε μια και μόνη στήλη στον Παναθηναϊκό και προσωπικά στον κύριο Αλαφούζο που διώκουν αυτό το αντιπαθητικό ρουμάνικο κουνάβι;

* Εύγε κύριε Γιάννη! Ακούς εκεί να λέει ότι ευνοείται ο Παναθηναϊκός κατά συρροή κιόλας μάλιστα;

* Επειδή πήρε εκεί πέρα 10-15 πέναλτι, όλα στις γωνίες της περιοχής ή ακόμη και έξω απ΄ αυτήν, με τη μπάλα να παίζεται – στην πιο κοντινή περίπτωση- σε γειτονικό γήπεδο;

* Σιγά! Αυτό είναι εύνοια; Αν οι διαιτητές ήθελαν να ευνοήσουν τον Παναθηναϊκό, δεν θα είχαν σφυρίξει ένα ολόκληρο πέναλτι εναντίον του σε ολόκληρο πρωτάθλημα!

* Αμ οι κόκκινες κάρτες; Αν οι διαιτητές ήθελαν όντως να βοηθήσουν, δεν θα απέβαλαν και κανέναν «πράσινο» που και που;

* Τους αφήνουν να παίζουν 90λεπτα όμως, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μέχρι κι ο φροντιστής που τους ντύνει.

* Και μπράβο στον Παναθηναϊκό που δεν αφήνει καμία δήλωση να πέσει κάτω.

* Τα δημοκρατικά αντανακλαστικά τους έμειναν από τη λαμπερή περίοδο της Χούντας, όταν η κυρά Δέσποινα η Παπαδοπούλου, η αγωνίστρια αυτή της ελευθερίας του λόγου, έκανε τα νταλαβέρια για το Γουέμπλεϊ!

* Δεν μπορεί ο κύριος Αλαφούζος τις εντάσεις, τις προκλητικές δηλώσεις και τους ανθρώπους που διχάζουν την ελληνική κοινωνία!

* Γι αυτό στον ΣΚΑΪ συνήθως καταπιάνονται με ανθρωπιστικά θέματα οι πιο συμπαθείς παρουσιαστές, ο Πορτοσάλτε, ο Μπογδάνος, όλο αυτό το συνονθύλευμα της Αριστεράς!

* Ο Παναθηναϊκός επιτρέπει μόνο δηλώσεις που φέρνουν τους λαούς κοντά!

* «Μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα» είπε για την Ελλάδα και την Τουρκία ο κύριος Φατίχ Τερίμ κατά την παρουσίασή του!

* Το δικαστήριο της Χάγης είναι αχρείαστο! Ένα κάδρο του Ελευθερίου Βενιζέλου στο αεροδρόμιο που έγινε αυτή η δήλωση, έπαθε αυτοανάφλεξη!

* Δεκαετίες προσπαθειών να συμφωνήσουμε με τους γείτονες, ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό κατά 98% καταστράφηκαν με την πρόσληψη ενός και μόνο προπονητή από τον Παναθηναϊκό.

* Σε άλλη χώρα θα ήταν λόγος απέλασης του ανθρώπου που αμφισβητεί την εθνική της κυριαρχία.

* Όχι όμως στην Ελλάδα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με τέτοια πράγματα, όσο ένιωθε ντροπή για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου!

* Και φυσικά οφείλει να ανακαλέσει άμεσα ο Ρουμάνος και να κλείσει το θέμα εδώ, πριν αγριέψει κι άλλο ο Παναθηναϊκός και προσλάβει τον Κούγια.

* Δεν χρειάζεται να σκεφτεί τι θα πει, τα γράφει αναλυτικότατα το εξώδικο του Παναθηναϊκού.

* Αρκεί μια δήλωση κάπως έτσι: «Εγώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υπό την επήρεια αλκοόλ, φαντάστηκα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το χαϊδεμένο παιδί της Κυβέρνησης και θέλω να με συγχωρέσετε γιατί η ελλιπής μου γνώση ελληνικών δεν με άφησε να καταλάβω τη σκληρή αντιπολίτευση που κάνουν τα παιδιά στο ΣΚΑΪ. Μια ώρα να κατάφερνα να δω, θα είχα καταλάβει ότι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και του ΣΚΑΪ είναι ΣΥΡΙΖΑ από μωρό παιδί, άρα κυνηγημένος από την σημερινή κυβέρνηση. Ως εκ τούτου είναι λογικό που στον τελικό Κυπέλλου ο Λαόθ σφύριζε σαν να έπαιζαν Λιοντάρια-Χριστιανοί κι αυτός να είναι Ρωμαίος Εκατόνταρχος. Είναι επίσης λογικό που οι διαιτητές προσπαθούν να εκθέσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δίνοντάς τους συνεχώς πέναλτι και φάουλ, σπάζοντάς τους τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις ματς του Παναθηναϊκού ούτε με κολλύριο. Μπράβο στον κύριο Αλαφούζο που με βαθιά γνώση ποδοσφαίρου άλλαξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χαλάσει το αφήγημα του αδικημένου Παναθηναϊκού και παραλίγο να φανεί ο κύριος Αλαφούζος παράλογος που κατήγγειλε τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ξένα ΜΜΕ. Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος»…

* Έτσι κλείνουν τα θέματα οι άντρες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία