Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Από έντεκα διαπιστεύσεις η κάθε ομάδα!

Δημοφιλή

Με αυστηρότατο πρωτόκολλο λόγω κορονοϊού και χωρίς θεατές θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαΐου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κυριολεκτικά κεκλεισμένων των Θυρών αφού δεν θα παρευρίσκονται περισσότερα από 100 άτομα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στην ουσία θα εφαρμοστεί το περσινό πρωτόκολλο. Εκτός από τις αποστολές των ομάδων, οι δύο ΠΑΕ θα έχουν από 11 διαπιστεύσεις, ενώ 40 θα είναι τα άτομα της ΕΠΟ συμπεριλαμβανομένων των 17 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πρόεδροι των 55 Ενώσεων όλης της χώρας και των ΠΑΕ της Super League.

Μιλώντας στη συνεδρίαση, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η θέληση της ΕΠΟ, ήταν ο τελικός αυτός να αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί με μια συγκεκριμένη πληρότητα του γηπέδου, αλλά την ίδια στιγμή, ενημέρωσε παράλληλα για την απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για διεξαγωγή και του φετινού τελικού, με το ίδιο αυστηρό πρωτόκολλο με τον περσινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β, δύσκολη η παραμονή του ΠΑΟ Β

Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στην ισοπαλία με το Αιγάλεω (1-1) εκτός έδρας και έμεινε πίσω στην τελευταία θέση των...

Στην ίδια κατηγορία