Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτη αποκάλυψη Τούχελ για Τσέλσι

Δημοφιλή

Για πολλούς εργοδότες το να απολύσουν έναν εργαζόμενο τους αποτελεί μία δύσκολη απόφαση. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την Τσέλσι που απέλυσε τον Τούχελ μέσα σε… πέντε λεπτά.

Μία απίθανη αποκάλυψη έκανε ο Τόμας Τούχελ αναφορικά με την θητεία του στην Τσέλσι, με τον ίδιο να μιλάει για την αποχώρηση του από τους «μπλε». Όπως υποστήριξε μέσω δηλώσεων του, ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου απολύθηκε από τον σύλλογο της Αγγλίας μέσα σε διάστημα μόλις πέντε λεπτών, κάτι το οποίο δεν έχει ξεπεράσει μέχρι και σήμερα.

«Το ένιωθα όσο πήγαινα στο προπονητικό κέντρο. Αυτή η συνάντηση με έκανε να νιώθω περίεργα και τελικά η διάρκεια της ήταν πολύ σύντομη. Πρέπει να ήταν γύρω στις 8 το πρωί και κράτησε μόλις τρία με πέντε λεπτά. Ούτε εγώ είχα τη διάθεση να μιλήσω περισσότερο

Η απόφαση είχε ληφθεί και, ειλικρινά, ήταν ένα σοκ για όλους μας. Είχαμε την αίσθηση ότι ήμασταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Ένωθια ότι μπορούσαμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα και ήθελα να μείνω περισσότερο. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέσα στο προσωπικό. Τις έχουμε ακόμα» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Γερμανός τεχνικός, ενώ σε ερώτηση για το πόσος καιρός χρειάστηκε προκειμένου να το ξεπεράσει, ο ίδιος τόνισε πως:

«Εξακολουθεί να πονάει κατά κάποιον τρόπο που δεν μπορώ να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση. Λατρεύω αυτή τη δουλειά». Θυμίζουμε πως ο Τούχελ αποχώρησε από τον σύλλογο της Premier League τον περασμένο Σεπτέμβρη, έπειτα από 99 αναμετρήσεις στον πάγκο της.


Τελευταία νέα

Το 89΄του πάει κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Ο...

Στην ίδια κατηγορία