Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απέναντι στη Φέγενορντ του Αρνεσεν

Δημοφιλή

Ο Φρανκ Αρνεσεν, τεχνικός διευθυντής της Φέγενορντ από το Νοέμβριο του 2019, δεν θα συναντήσει και πολλά γνώριμα πρόσωπα στο κυριακάτικο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν δεν έχουν περάσει παρά πεντέμισι χρόνια από την αποχώρησή του από την Τούμπα (μεσολάβησαν οι θητείες του σε Αϊντχόφεν και Αντερλεχτ). Στη Φέγενορντ δουλεύει εδώ και λίγο καιρό κι ο Χρήστος Ακκάς, πρώην σκάουτ του ΠΑΟΚ (γιος της τηλεπαρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ

Μεταξύ των δύο αγώνων με την Ντρίτα Κοσόβου (το πρώτο ματς έγινε την Πέμπτη στην Πρίστινα και έληξε χωρίς σκορ) για το β΄ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ είναι για τη Φέγενορντ το κυριακάτικο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Εννοείται ότι η ολλανδική ομάδα επιδιώκει να βρεθεί στους ομίλους, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι είναι στους ισχυρούς όλων των κληρώσεων για τους προκριματικούς

ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΚΟΙΝΟΙ» ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

«Παράδοση» είχε γίνει μια εποχή στον ΠΑΟΚ να συνεργάζεται με Ολλανδούς προπονητές με προηγούμενη θητεία στη Φέγενορντ. Αυτοί, κατά σειρά, ήταν οι Τάις Λίμπρεχτς, Ρίνους Ίσραελ και Ρομπ Γιάκομπς. Λίγα χρόνια μετά, ένας ακόμη Ολλανδός τεχνικός, ο Αρι Χάαν είχε ακολουθήσει αντίθετο… δρομολόγιο, αφού πρώτα δούλεψε στο Δικέφαλο και μετά στην ομάδα του Ρότερνταμ.

ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ Κ-16

Aπό τους πιο σπουδαίους παίκτες, που έχει αναδείξει η Φέγενορντ είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που διέπρεψε και στα αγγλικά γήπεδα με Αρσεναλ (κυρίως) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, ο 38χρονος Ολλανδός ακολουθεί καριέρα προπονητή, αρχίζοντας από τις χαμηλές βαθμίδες της ακαδημίας της ομάδας του Ρότερνταμ, όντας ο βοηθός προπονητή στην ομάδα νέων Κ-16.

Προηγούμενο άρθροΔιπλή βράβευση για Τζόλη
Επόμενο άρθροΣκόρερ ο Ζαμπά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία