Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Απάντηση Γκαγκάτση στην επιστολή του Μαρινάκη!

Δημοφιλή

Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητη την προκλητική επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που με τον μανδύα του προέδρου της Λίγκας συνεχίζει να προωθεί τη δική του ατζέντα. Πιο συγκεκριμένα, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντέδρασαν έντονα για το περιεχόμενο της επιστολής, με τον Μάκη Γκαγκάτση να υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για «επιστολή της Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, που στο παρελθόν έχει δώσει χορηγίες στη λίγκα.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Αλεξίου, η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου είχε αναφέρει:

«Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό. Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και ποινικά κολάσιμη. Θα το συζητήσω το θέμα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ απευθύνθηκε με έντονο τρόπο προς τον Τάκη Μπαλτάκο, λέγοντάς του πως: «δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε»!


Τελευταία νέα

H μαγεία της Τούμπας από ψηλά

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά την απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα...

Στην ίδια κατηγορία