Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Απαντήσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Δημοφιλή

Πλησιάζει η ώρα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και κάπως έτσι να πάρουμε απαντήσεις για τις προοπτικές, που έχουν οι ομάδες στη συνέχεια της χρονιάς. Όπως και τότε το Νοέμβριο, έτσι και τώρα λίγο πριν την επιστροφή αναρωτιόμαστε και κάνουμε προβλέψεις για το πώς θα γυρίσουν οι ομάδες της Super League. Κυρίως οι μεγαλύτερες από αυτές…

Για να κάνουμε και εμείς τις εκτιμήσεις μας, χωρίς να έχουμε και μεγάλα ποσοστά ευστοχίας:

Για τον Παναθηναϊκό αναρωτιόμαστε: Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει και να έχει αγωνιζόμενος την ίδια ρέντα; Μπορεί να παίρνει με τέτοιο τρόπο τους βαθμούς και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Για την ΑΕΚ έχω ένα άλλο σκεπτικό: Η Ένωση έχει την πιο αθλητική ομάδα, το σύνολο εκείνο που παίζει με την μεγαλύτερη ένταση. Η ΑΕΚ έχει ήδη τα πιο πολλά μυϊκά προβλήματα. Θα αντέξει άραγε μέχρι τέλους όσον αφορά στη φυσική της κατάσταση; Δεν είναι εύκολο.

Για τον ΠΑΟΚ είμαι πολύ αισιόδοξος και αυτό όπως είναι γνωστό δεν το κάνω επειδή… έτσι πρέπει; Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου θα παίξει καλύτερα στη συνέχεια της χρονιάς και εκτιμώ ότι αυτό θα βγει και στα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να πάει χειρότερα απ’ ότι στον πρώτο γύρο. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, αν διώξει καμιά δεκαριά και βρει χημεία θα είναι διεκδικητής της δεύτερης θέσης.

Για τον Άρη τι να γράψεις; Όπως και να εμφανιστεί είναι δύσκολο να χάσει την πέμπτη θέση.

Μέσα σε όλα έχουμε και τον Παναιτωλικό, που άλλαξε ιδιοκτησία… Εκεί να δούμε τι μας περιμένει.

 


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία