Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανοιξε μέτωπο με την κυβέρνηση

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει πάλι απέναντί του την ΕΕΑ του Αυγενάκη. Μία επιτροπή που στήθηκε πέτρα προς πέτρα από τον Κρητικό σταρ, ο οποίος βέβαια την εκμεταλλεύεται όπως βολέψει.

Εδώ λοιπόν έχουμε μία αναζωπύρωση του μετώπου μετά την κλήση της ΠΑΕ σε απολογία για προσωπική υπόθεση του Γιώργη Σαββίδη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ βγήκε από το ΔΣ, τυπικά από τις 31 Οκτώβρη και απλά δημοσιοποιήθηκε στις 16 του Νοέμβρη.

Ο ΠΑΟΚ πλέον μέσα από την ανακοίνωσή του, είναι σαφές πως ανοίγει ξανά το μέτωπο με την κυβέρνηση. Γιατί κρατήθηκε πολλές φορές να μην την εμπλέξει με τις συμπεριφορές Αυγενάκη, όμως πλέον δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του ανοιχτά συνδέει Αυγενάκη με κυβέρνηση.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν ήταν οι χειρότερες δυνατές. Και δεν αναφέρομαι στον περσόνα νον γκράτα Αυγενάκη, αλλά μεταξύ ΠΑΟΚ και κυβέρνησης.

Πλησιάζοντας μάλιστα στις εκλογές, περίμενες κάποιες γέφυρες που θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση των σχέσεων. Όμως αντ΄ αυτού, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Και πότε συνέβη το αντίθετο. Όταν ο Μητσοτάκης ήταν σε ανοιχτή κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άνθρωπο που όλες οι ενδείξεις τον εμφανίζουν να ελέγχει την συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο ΠΑΟΚ και τα στελέχη του, όχι μόνο ο Ιβάν Σαββίδης που δικαιολογημένα έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι εκνευρισμένος, ανοιχτά επιτίθενται στη κυβέρνηση. Ειδικά στους βουλευτές Θεσσαλονίκης που για ακόμα μία φορά δείχνουν αδύναμοι. Οι χαρακτηρισμοί που εξαπολύουν δεν μπορούν να μεταφερθούν στο γραπτό, αλλά τα σχόλια δεν είναι απλά υποτιμητικά.

Πως μεταφράζεται ο εκνευρισμός του ΠΑΟΚ όσον αφορά στις επικείμενες εκλογές κανένας δεν ξέρει. Γιατί αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να υποστηρίξει συγκεκριμένες δυνάμεις και να τις ενισχύσει όσο μπορεί. Γιατί όταν αναφέρει η ανακοίνωση πως πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι υπόθεση τιμής ο πολιτικός εξευτελισμός του Αυγενάκη και των συν αυτών του, πως αλλιώς να το εκλάβουμε όσοι παρακολουθούμε τα δρώμενα;

Για το νομικό σκέλος της υπόθεσης, η ΠΑΕ είναι καλυμμένη γιατί όταν αδειοδοτήθηκε δεν υπήρχε κανένα βούλευμα. Επίσης, ο Γιώργης Σαββίδης δεν είναι πλέον στο ΔΣ.

Όμως υπάρχει το ηθικό ζήτημα μιας και η ΕΕΑ, κάνει τα στραβά μάτια σε υποθέσεις που βγάζουν μάτια και ψάχνει ψύλλους στα άχυρα σε άλλες έτσι ώστε να δώσει επικοινωνιακό αβαντάζ στους απέναντι.

Και αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ πλέον πάει με τα χίλια στη κόντρα.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία