Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ανοιξε λογαριασμό ο Ολιβέιρα

Δημοφιλή

Στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σαρλερουά με σκορ 2-0, χάρη σε θεαματικά γκολ των Ολιβέιρα και Μουργκ.

Περισσότερο αναγνωριστικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για τις δυο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό και πατήματα στο γήπεδο.

Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 24′, μετά από υπέροχη πάσα του Ουάρντα, όταν ο Ζίβκοβιτς νικήθηκε εξ επαφής δυο φορές από τον Κόφι. Στην επαναφορά, ο Εσίτι με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ, ο Ολιβέιρα με ωραία γυριστό σουτ έκανε το 1-0.

Στο τελευταίο κομμάτι της, η αναμέτρηση ισορρόπησε μεταξύ των δυο ομάδων και ο ρυθμός άρχισε να πέφτει σταδιακά. Παρόλα αυτά, στο 89′ ο Μουργκ βρέθηκε μόνος λίγο έξω από την περιοχή και με υπέροχο δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σαρλερουά: Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ, Ανδρέου, Μάρκο, Μοριόκα, Ζιλέ (Χέντριξ 76′), Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά (Ριμπέιρο 62′), Τσατσούα (Φαν Κλέενπουτ 46′).

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Εσίτι, Σβαμπ, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Νινούα, Τσιγγάρας, Μούργκ, Τζόλης (Λάμπρου 82′), Βρακάς, Ολιβέιρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία