Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανησύχησαν οι Γκανέζοι για Μπάμπα

Δημοφιλή

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει σε ΜΜΕ της Γκάνας η είδηση τραυματισμού του Ράχμαν Μπάμπα κατόπιν της σύγκρουσής του με τον Γιώργο Βαγιαννίδη στη δεύτερη συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος. Όπως αναλυτικότερα επισημαίνουν σε σχετικές αναφορές τους πως «ο αριστερός μπακ παρακολουθήθηκε αμέσως και στη συνέχεια στάλθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω αξιολόγηση και θεραπεία. Παρά το περίεργο κλίμα που δημιουργήθηκε κατόπιν της αποχώρησής του από το παιχνίδι, το οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδισε 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι, η ανάκαμψή του εξελίσσεται θετικά».

Συγκλονιστική στάση εκδηλώθηκε και από πλευράς Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μάγκομεντ Οζντόεφ δεδομένου πως οδηγήθηκαν προς το μέρος του για πρώτες βοήθειες, απομακρύνοντας όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να εισέλθει εντός αγωνιστικού χώρου το ιατρικό επιτελείο. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 29χρονος ακραίος μπακ αποχώρησε για το νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε προκειμένου να ολοκληρώσει μία σειρά από εξετάσεις που προέβλεπε το πρωτόκολλο για τραύματα στο κεφάλι.

Άξιο αναφοράς πως η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη προγραμματίστηκε για σήμερα (22/02) και η επάνοδός του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς θα γίνει σταδιακά. Ορμώμενο από την περιπέτεια υγείας του Ράχμαν Μπάμπα, το όργανο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών απέστειλε ευχετήριο μήνυμα για περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, μέσω ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κεντζιόρα: «Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές»

Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα μίλησε πριν τον τελικό των τελιικών με τον Άρη στο Χαριλάου,...

Στην ίδια κατηγορία