Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΣΟΚ με Μπάμπα!

Δημοφιλή

Σε σύγκρουση με τον Βαγιαννίδη κατά τη διάρκεια της παράτασης στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ο Ράχμαν Μπάμπα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να μην έχει τις αισθήσεις του, με τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα να προκαλεί αναμενόμα έντονη ανησυχία στους «ασπρόμαυρους» και όχι μόνο. Μετά την πτώση του στο γήπεδο, οι συμπαίκτες του έσπευσαν προς το μέρος του με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μάγκομεντ Οζντόεφ να συγκλονίζουν με τη στάση τους δεδομένου πως απομάκρυναν όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να εισέλθει εντός αγωνιστικού χώρου το ιατρικό επιτελείο και κατ΄επέκταση να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον 29χρονο ακραίο μπακ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω στιγμιότυπο άπαντες περικύκλωσαν τον παίκτη του ΠΑΟΚ εμφανώς σοκαρισμένη από την κατάσταση της υγείες του. Από πλευράς ασπρόμαυρων δόθηκε το πρώτο «οκ» και ως εκ τούτου ο Ράχμαν Μπάμπα οδηγήθηκε με φορείο στο νοσοκομείο. Μένει να φανεί η εξέλιξη της υγείας του προσεχώς, με τον Δικέφαλο ανακουφισμένος σε πρώτη φάση να αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

PRINT SCREEN

Άξιο αναφοράς συν τοις άλλοις πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας κατά την αναχώρησή του από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» εισέπραξε χειροκρότημα από την κερκίδα του Παναθηναϊκού που παρακολουθούσε με ιδιαίτερη αγωνία το σκηνικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία