Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανησυχία με Χαντς στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, έχει στρέψει πλέον το ενδιαφέρον του ο ΠΑΟΚ mateco. Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 στις 19:15 και η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε χωρίς τον Τζέιλεν Χαντς.

Ο Αμερικανός που υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα στο Λαύριο, ακολουθεί ήδη πρόγραμμα θεραπείας και δεν συμμετείχε στην προπόνησης της Δευτέρας (24/10), ενώ θα μείνει εκτός και από το σημερινό (25/10) πρόγραμμα, που περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα). Ο Χαντς θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική) προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος που θα μείνει εκτός προπονήσεων, αλλά και εάν τεθεί θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου (29/10) με τον Ιωνικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου, θα ακολουθήσουν δύο ημέρες προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (1/11), θα ξεκινήσει ένα πενθήμερο ταξίδι της ομάδας σε Μάλαγα και Ρόδο, για τους δύο συνεχόμενους αγώνες με Ουνικάχα (2/11 – 21:30) και Κολοσσό (5/11 – 16:00).


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία