Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Γαλατασαράι συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, που με αυτό τον αγώνα ολοκληρώνει την παρουσία στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League και θέλει να συνεχίσει στα Play-Ins με πλεονέκτημα έδρας.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με στόχο τη νίκη και τη 2η θέση, η ομάδα μας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena και με έμφαση στην τακτική.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται την Τρίτη με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17:00) στο PAOK Sports Arena. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στην καθιερωμένη media day, πριν από τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ mateco.

Η αποστολή της Galatasaray αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης (19/12), ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας (19:00) είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της τουρκικής ομάδας στο PAOK Sports Arena.

Διαιτητές του αγώνα της Τετάρτης είναι οι: Antonio Conte (Ισπανία), Gvidas Gevdilas (Λιθουανία) και Ivor Matejec (Τσεχία)».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία