Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άνετο πέρασμα του Άρη από το Αγρίνιο

Δημοφιλή

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να πρεσάρει από τα πρώτα λεπτά με τον Άρη ν’ ανεβάζει στροφές παίρνοντας τα ηνία του αγώνα μετά το δεκάλεπτο και στο 19′ κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Τζούρασεκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πέρες και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του του Καπίνο και έπειτα στα δίχτυα του για το 0-1.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έχασαν σπουδαία ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα στο 24′ καθώς ο Καπίνο απέκρουσε το σουτ του Μενέντες και στη συνέχεια της φάσης ο Φατόρε έστρωσε στον Φετφατζίδη για να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα κόντραρε. Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση για τον «Τίτορμο» καταγράφηκε στο 25′ με τον Σενγκέλια να βγάζει σέντρα σουτ που κόντραρε στον Φατόρε αναγκάζοντας τον Χουτεσιώτη σε επέμβαση.

Το σύνολο του Γιάννη Πετράκη είχε κάποιες ακόμη φάσεις στο ημίχρονο με τα σουτ των Χατζηθεοδωρίδη (31′) και Σενγκέλια (44′) να μην βρίσκουν στόχο αλλά στις καθυστερήσεις (45+2′) είχαν σημαντική στιγμή όταν ο Πέρες βρήκε με μπαλιά αριστερά τον Σενγκέλια που πλάσαρε από πλάγια θέση πάνω στον Χουτεσιώτη.

Οι Αγρινιώτες ήταν πιο δραστήριοι στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας μία ευκαιρία στο 53′ με το βολέ του Ντουάρτε να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χουτεσιώτη με το σύνολο του Άκη Μάντζιου ν’ απαντά στο 65′ όταν ο Νταρίντα βρήκε με ωραία κάθετη τον Σουλεϊμάνοφ αλλά ο τελευταίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Καπίνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν γκάζι και ανέβασαν την απόδοσή τους μετά και την είσοδο του Σαβέριο χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 73′ με πλασέ του τελευταίου να σταματά στην άμυνα των γηπεδούχων ενώ στη συνέχεια ο Καπίνο έκανε σπουδαία επέμβαση στη γυριστή κεφαλιά του Ρόουζ. Τελικώς, η πίεση του Άρη απέδωσε καρπούς και στο 78′ βρήκε ξανά δίχτυα καθώς ο Φατόρε έκανε γύρισμα από τα δεξιά και ο Σουλεϊμάνοφ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο κάνοντας το 0-2.

Ο Παναιτωλικός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να μειώσει στο 89′ με το σουτ του Σενγκέλια να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Χουτεσιώτη όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν ξανά στο 90′ με τον Σαβέριο να κάνει από τ’ αριστερά εντυπωσιακή κίνηση και σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Καπίνο για το 0-3. Ο χορός των γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώθηκε στο 90+6′ όταν ο Σουλεϊμάνοφ από εκτελεστής έγινε δημιουργός και έδωσε στον Σαμόρα για να εκτελέσει τον Καπίνο διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία