Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Ηλυσιακό με 14-6.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να μπαίνει δυνατά, έχοντας την πρώτη επίθεση του αγώνα, η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Αμέσως μετά ο Αλειφτήρας απέκρουσε με μεγάλη ευκολία το σουτ των φιλοξενούμενων και στην επόμενη επίθεση ο Καρατζάς έκανε το 1-0.

Μερικά δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου ο Καρατζάς βρήκε και πάλι δίχτυα και διαμόρφωσε το σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το πρώτο τους γκολ και μείωσαν σε 2-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ ο Προσινικλής Πόλυς έκανε το 3-1 φέρνοντας ξανά τον ΠΑΟΚ μπροστά με δύο τέρματα. Οι παίκτες του Ηλυσιακού πλησίασαν και πάλι στο ένα τέρμα, όμως ο Μιλάρντοβιτς απάντησε γρήγορα για το 4-2.

Στην συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» πάτησαν «γκάζι», με τον Κούπμαν να κάνει το 5-2, τον Κεχαλάρη να σκοράρει για το 6-2, ενώ ο Μιλάρντοβιτς και πάλι βρήκε δίχτυα για το 7-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Ο Μιλάρντοβιτς σκόραρε ξανά για το 8-2 και ο Αλειφτήρας έμοιαζε απροσπέλαστος, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Ο Μιλάρντοβιτς «χτύπησε» άλλες τρεις φορές και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 11-2.

Η τέταρτη περίοδος είχε πια διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Λασκαρίδης πήγε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στα δέκα τέρματα κάνοντας το 12-2, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 12-3 και μετά σε 12-4.

Ο Παπαμανωλιουδάκης σκόραρε για το 13-4, οι παίκτες του Ηλυσιακού έκαναν το 13-5 και ο Σαλέχ απάντησε για το 14-5. Μέχρι το τέλος, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 14-6


Τελευταία νέα

Τρομερό: Ο μισθός του Μέσι ξεπερνάει το μπάτζετ όλων των ομάδων του MLS!

Το MLS έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι...

Στην ίδια κατηγορία