Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανατροπή που συμφέρει τον ΠΑΟΚ! Πωλήθηκε ο Κόλο Μουανί

Δημοφιλή

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ, στους ομίλους του UEFA Europa League, ωστόσο πριν λίγη ώρα η γερμανική ομάδα έχασε τον μεγάλο της σταρ, τον Κόλο Μουανί!

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός πίεσε με κάθε τρόπο την αντίπαλο του ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός ότι νωρίτερα στη σεζόν φαινόταν ότι η μεταγραφή οδηγείται σε ναυάγιο, τελικά θα μετακομίσει στην πάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα θα δώσει 75 εκατ. ευρώ και ακόμα 15 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. Οι Γερμανοί δεν συναινούσαν και τα σενάρια ήθελαν την Παρί να ανεβαίνει στα 100 εκατ. ευρώ. Τελικά δεν ίσχυε αυτό. Ο παίκτης πίεσε και το βράδυ της Παρασκευής πήγε στο Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Γάλλος άσος, που ήταν και στο Μουντιάλ κι έχασε στο τέλος της παράτασης τρομερή ευκαιρία για να δώσει τον τίτλο στη Γαλλία κόντρα στην Αργεντινή, έπαιξε και στο πρόσφατο ματς εναντίον της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αποχωρεί, λοιπόν, από την Άιντραχτ με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 23 γκολ σε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις! Την τρέχουσα σεζόν μετράει στη γερμανική ομάδα ήδη τρία γκολ σε τέσσερα ματς. Ο ίδιος έπαιξε επίσης στη Μπουλόν και στη Ναντ με την οποία είχε 23 γκολ σε 87 αγώνες, από την οποία το καλοκαίρι του 2022 αποχώρησε για να μετακομίσει ελεύθερος στη Γερμανία.

Ο Κόλο Μουανί, λοιπόν, δεν θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι θετικό για τους Θεσσαλονικείς. Η Άιντραχτ επίσης συμφώνησε να δώσει δανεικό και στη Βέρντερ Βρέμης τον Κολομβιανό φορ Αντρέ Μπορέ.


Τελευταία νέα

Ο Μπράντον γίνεται 90άρης

Την τελευταία διετία ο Μπράντον Τόμας έχει εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, με...

Στην ίδια κατηγορία