Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανατροπή με Φερέιρα! Μένει στην Παλμέιρας

Δημοφιλή

Διά στόματος της προέδρου της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα, ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας του βραζιλιάνικου κλαμπ με τον Αμπέλ Φερέιρα έως το 2025! Γίνεται αντιληπτό δε πως πρόκειται για μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής δεδομένου πως ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ συνδέθηκε με αρκετούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, έχοντας δεχθεί μάλιστα και μία πλουσιοπάροχη πρόταση από το Κατάρ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από πλευράς Λέιλα Περέιρα «αυτή είναι η μεγάλη ενίσχυση της Παλμέιρας» αναφερόμενη στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Αμπέλ Φερέιρα για ακόμη έναν χρόνο ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «πιστέψτε στους επαγγελματίες που τα πάνε καλά. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ανανεώσαμε το συμβόλαιο με τον προπονητή μας Αμπέλ Φερέιρα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025».

Όπως απορρέει από την Παλμέιρας δηλώνεται ξεκάθαρα η στήριξη προς τον Πορτογάλο τεχνικό, με τις τελευταίες εξελίξεις να ακυρώνουν κάθε συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του. Θυμίζουμε πως ο Αμπέλ Φερέιρα μετέβη στο βραζιλιάνικο κλαμπ τον Νοέμβριο του 2020, μετά από το πέρασμά του στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε τρία χρόνια, κέρδισε δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Λιμπερταδόρες, δύο πρωταθλήματα Σάο Πάολο, ένα Recopa Sudamericana, ένα Κύπελλο Βραζιλίας και ένα Σούπερ Καπ Βραζιλίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία