Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε ο Τολιόπουλος

Δημοφιλή

Ο 25χρονος γκαρντ Βασίλης Τολιόπουλος θ΄ ανήκει για τα επόμενα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1996, ο Τολιόπουλος άρχισε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και το 2013 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Έπειτα αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου όπου συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Λυκογιάννη (2014-15). Στη συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά στο δεύτερο γύρο της σεζόν 2018-19, συνέχισε ως ελεύθερος στον Άρη.

Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και από εκεί δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας, όπου πέρσι είχε 11,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,5 ασσίστ σε 18 αγώνες.

Εχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες ενώ φέτος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών στα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία