Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση από ΕΠΟ-ΚΕΔ για το αίτημα του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Άμεση ήταν η απόκριση της ΕΠΟ αναφορικά με την επιστολή και το αίτημα του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ενημερωθούν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Η ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ, με κοινή τους ανακοίνωση πριν λίγο, επιβεβαίωσαν ότι το σχετικό βίντεο της ντροπής θα κοινοποιηθεί στην UEFΑ και στις χώρες των Τρεϊμάνις-Πινέιρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία