Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ακούσει τον διάλογο Τρεϊμάνις-Πινέιρο

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βγει ήδη δυναμικά στην αντεπίθεση μετά τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκακη» με την φάση του πέναλτι στον Ολιβέιρα και τις παλινωδίες από Τρεϊμάνις και VAR.

Εκτός από την επίσημη ανακοίνωση και την επιστολή στην ΕΠΟ έτσι ώστε να ενημερωθούν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο επίσημος Δικέφαλος ζητά επίσημα να του δοθεί και το ηχητικό όλων των διαλόγων μεταξύ διαιτητή και VAR που οδήγησαν στην ανατροπή της αρχικής απόφασης του 61ου λεπτού.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την περσινή διαδικασία ανάλυσης φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ, η δημοσιοποίηση των διαλόγων είχε σταματήσει. Παρόλα αυτά, οι ομάδες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν τις επίμαχες συνομιλίες εφόσον το κρίνουν απαραίτητο, κάτι που ουσιαστικά εφάρμοσε ο ΠΑΟΚ. Από την πλευρά της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, η ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος είναι μέσα στις υποχρεώσεις, ενώ η πιθανή άρνηση θα συνιστά ένα νέο ξεχωριστό σκάνδαλο.


Τελευταία νέα

Η επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο Conference League

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League σταμάτησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους παίκτες του Δικεφάλου να...

Στην ίδια κατηγορία